Tuesday, February 1, 2011

Lalomanu Beach SLS - Socorristas en Lalomanu - Socorristes a Lalomanu

From the Samoa Observer

Some Lalomanu residents participated in an intensive lifesaving training course imparted by Tasmanian specialists. The training included first aid, rescue techniques and surf current awareness. Mika Maiava and Otele Samuelu from Taufua Beach fales were congratulated by the Australian High Commissioner, H.E. Matt Anderson during the presentation of the bronze medallions. They demonstrated that their training was very useful when they saved two tourists who got into trouble while swimming in the lagoon.




Algunos residentes de Lalomanu tomaron parte en un curso intensivo de socorrismo impartido por especialistas de la isla de Tasmania. El curso incluyó primeros auxilios, técnicas de rescate y concienciación de las corrientes marinas. Mika Maiava y Otele Samuelu de Taufua Beach fales recibieron la felicitación del Alto Comisionado australiano, S.E. Matt Anderson, durante la presentación de sus acreditaciones. Mika y Otele demostraron que el adiestramiento resultó muy útil, al salvar a dos turistas que tuvieron problemas mientras nadaban en la laguna de la playa de Lalomanu.



Alguns residents de Lalomanu prengueren part en un curs intensiu de socorrisme impartit per especialistes procedents de la illa de Tasmània. El curset va incloure primers auxilis, tècniques de salvament i conscienciació de les corrents marines. Mika Maiava i Otele Samuelu de Taufua Beach fales van rebre felicitacions per part de l’Alt Comissionat australià, S.E. Matt Anderson, durant la presentació de les seves acreditacions. Mika i Otele demostraren que la formació rebuda és molt útil, quan van salvar dos turistes que tingueren problemes mentre nadaven a la llacuna de la platja de Lalomanu.

No comments:

Post a Comment