Tuesday, August 3, 2010

Literacy - Alfabetización - Alfabetització




Literacy is the keyword. It’s what building the Clea Salavert Library will be all about: a facility where the children and the Lalomanu community in general will be able to access books and read.

This week I proudly reproduce the Award that Clea’s brother has received for “being enthusiastic in trying to learn new words, including his Magic 100 words”. Clea would have been so proud to see one of her twin brothers receive an award from the school Principal! And particularly for trying so hard to learn to read, something Clea loved so much!



La palabra clave es alfabetización. De eso se trata la construcción de la Biblioteca Clea Salavert: una instalación para los niños y la comunidad de Lalomanu en general, donde podrán accede a libros y a la lectura.

Esta semana reproduzco con mucho orgullo el Premio que el hermano de Clea ha recibido por “ser tan entusiasta en intentar aprender palabras nuevas, incluidas las 100 palabras mágicas”. ¡Clea habría estado tan orgullosa al ver a uno de sus hermanos mellizos recibir un premio de la Directora! Y en especial, por hacer un gran esfuerzo por aprender a leer, ¡algo que a Clea le encantaba!


La paraula clau és alfabetització. D'açò es tracta la construcció de la Biblioteca Clea Salavert: una instal•lació per als xiquets i la comunitat de Lalomanu en general, on podran accedir a llibres i a la lectura.

Aquesta setmana reproduïsc amb molt orgull el Premi que el germà de Clea ha rebut per “ser tan entusiasta a intentar aprendre paraules noves, incloses les 100 paraules màgiques”. Clea hauria estat tan orgullosa al veure un dels seus germans bessons rebre un premi de la Directora! I particularment, per fer un gran esforç per aprendre a llegir, cosa que a Clea li encantava!

2 comments:

  1. ¡Que grandes son los pequeños!
    Con un padre así no podía ser de otra manera..

    ¡¡Un besazo desde Cuenca!!

    ReplyDelete
  2. Es un premi molt interessant i molt meritori el que ha guanyat un dels teus bessons, Jorge. Llegir es un gran privilegi i una gran oportunitat. Obri moltes portes.

    ReplyDelete