Friday, July 1, 2011

Reading, secret to success in writing – La lectura, la clave del éxito del escritor – Llegir, clau per a tenir éxit com a escritor

An article in yesterday’s Samoa Observer highlights the fact that the best basis for writing is reading. Matilda Phillips of Fa’atuatua has won the 1st 2011 Newspapers in Education (NIE) Prize, which features the students’ writing from different secondary schools. The subject of her story was ‘Communication and Mutual Understanding’.


Congratulations, Matilda. Let reading inspire many others like you to write stories that place Samoa on the global literary map.

Un artículo en la edición de ayer del Samoa Observer subraya el hecho de que los cimientos más sólidos para ser un escritor nacen de la lectura. Matilda Phillips, de Fa’atuatua, ganó la Primera Edición del premio Newspapers in Education (NIE) de 2011, al que concurren las obras de estudiantes de escuelas secundarias. El tema de su historia era ‘La comunicación y la mutua comprensión’.


Enhorabuena, Matilda. Que la lectura inspire a muchos otros como tú a escribir historias que coloquen a Samoa en el mapa literario mundial.

Un article de l’edició d’ahir del diari Samoa Observer subratlla el fet que la base més sòlida per a escriure ix de la lectura. Matilda Phillips, de Fa’atuatua, va guanyar la primera edició del Premi Newspapers in Education (NIE) de 2011, per a històries d’estudiants de diferents escoles secondàries. La seua història tractava de ‘La comunicació i la comprensió mútua’.


Enhorabona, Matilda. Que la lectura done inspiració a molts més com tu per a escriure històries que col·loquen Samoa al mapa literari mundial.

No comments:

Post a Comment