Monday, August 30, 2010

Building continues apace - Sigue a buen ritmo la construcción - La construcció avança a bon ritme




The Clea Salavert Library continues to take shape. The photographs show how much building has progressed in just over a week. The building structure is now completed and the eventual completion target of late September looks quite certain.

We have also been asked to consider instituting a Literacy Award in five different age categories. These would be known as “The Clea Salavert Literacy Award” and would start from 2011. The awards would comprise a cash prize and a diploma and would be presented on the Lalomanu School Annual Prize Giving Day. It is, we believe, a splendid idea, and would certainly be a fantastic complement to our future objective of supplying books in Samoan for the Clea Salavert Library.






La Biblioteca Clea Salavert sigue cobrando forma. Las fotografías muestran el progreso de las obras en apenas una semana. La estructura principal del edificio ya está completada y el objetivo de finalizarla para fines de septiembre parece bastante tangible.

Nos han pedido asimismo que consideremos instituir un Premio a la Alfabetización en cinco categorías diferentes, por edades. Los premios recibirían el nombre de “The Clea Salavert Literacy Award” y empezarían a otorgarse en 2011. Los galardones incluirían un premio en talas, la divisa nacional de Samoa, y un diploma, y serían entregados en la Fiesta Anual de la Escuela de Lalomanu. Creemos que es una idea espléndida, y que sin duda alguna sería un complemento fantástico a nuestro objetivo futuro de proporcionar libros en lengua samoana para las estanterías de la Biblioteca Clea Salavert.






La Biblioteca Clea Salavert continua prenent forma. Les fotografies mostren el progrés que ha fet l'edifici en poc més d'una setmana. L'estructura sembla completada i l'objectiu de conclusió de finals de setembre sembla bastant segur.

També ens han demanat que considerem instituir un Premi d'Alfabetització per a cinc categories diferents, per edats. Es denominarien “Premis Clea Salavert d'Alfabetització” i començarien al 2011. Els guardons inclourien un premi en metàl•lic i un diploma, i serien presentats en La festa Anual de l'Escola de Lalomanu. Ens sembla una idea esplèndida, i certament seria un complement fantàstic a l'objectiu futur de subministrar llibres en samoà per a la Biblioteca Clea Salavert.


All photographs are courtesy of Jason and Carolyn Green.

No comments:

Post a Comment