Thursday, September 1, 2011

Building a library in Vanuatu - Una biblioteca para Vanuatu - Una biblioteca per a Vanuatu



After Telopea School teacher Susan Alexander visited a Vanuatu school and found it wanting, she decided to raise funds to build a library and a hall for the students of a Port Resolution school in Tanna, Vanuatu. Susan has engaged her school students and the community and is planning to raise $80,000 towards the project. The Clea Salavert Library wishes Susan and her Telopea students all manner of success. More details on this great initiative can be found in The Canberra Times
Tras una visita a una escuela en Vanuatu y ver sus escasos recursos, la profesora Susan Alexander de la Escuela de Telopea en Canberra decidió recaudar fondos para construir una biblioteca y un salón de actos para los estudiantes de una escuela en Tanna, Vanuatu. Susan ha implicado a sus alumnos y a la comunidad escolar y su intención es recaudar 80.000 dólares para llevar a cabo el proyecto. La Biblioteca Clea Salavert les desea a Susan y a sus estudiantes toda clase de éxitos. Si quieres más información sobre esta gran iniciativa, puedes encontrarla en The Canberra Times.

Després de fer una visita a una escola a Vanuatu i veure els seus escassos recursos, la professora Susan Alexander de l'Escola de Telopea a Canberra va decidir recaptar diners per a construir una biblioteca i un saló d'actes per als estudiants d'una escola a Tanna, Vanuatu. Susan ha involucrat als seus alumnes i a la comunitat escolar, i la seua intenció és recabdar 80.000 dòlars per a dur a terme el projecte. La Biblioteca Clea Salavert els desitja a Susan i als seus estudiants tota classe d'èxits. Si vols més informació sobre aquesta gran iniciativa, pots trobar-la en The Canberra Times.

No comments:

Post a Comment